CE SE ASCUNDE SUB AȘTERNUTURI

Povestea Napsie

Din dorința de a avea cea mai comodă saltea și pentru a le oferi beneficiarilor cea mai bună experiență posibilă, au fost necesari 15 ani și o echipă bine închegată pentru a testa materialele, perfecționa tehnologia, aduna feedback de la clienți din lumea întreagă, pentru ca în final să se nască salteaua ideală pentru toți! Ultima piesă a puzzle-ului a apărut odată cu dezvoltatarea conceptului Napsie Comfort System, cea mai nouă tehnologie din domeniu.

Napsie este o saltea de înaltă calitate, comodă pentru toată lumea și cu un preț corect.

O singură saltea complet adaptabilă

Arcurile de spumă aduc la un loc toate avantajele celor două tipuri de saltele existente: flexibilitatea și suplețea arcurilor normale și, pe de altă parte, confortul și susținerea oferite de spuma cu memorie. Reușesc în același timp să elimine efectul de scufundare și acumularea de căldură. Nucleurile arcurilor de spumă ale lui Napsie se adaptează dinamic corpului tău, pentru că se mișcă independent în trei direcții. Aceasta este o trăsătură unică, specifică doar lui Napsie, și este principalul motiv pentru care toată lumea o consideră salteaua ideală.

De ce Napsie?

 • Secretul este simplitatea

  Nucleul tipic al unei saltele conține mai multe straturi aproape identice de spumă și mult lipici. Aceasta contribuie la o slabă circulație a aerului, implicit la apariția transpirației. Nucleul din arcuri de spumă al Napsie permite circulația aerului, aşa că vei dormi la o temperatură ideală.

 •  
  Tehnologie proprie

  Tehnologia noastră dedicată somnului a fost dezvoltată împreună cu un renumit laborator belgian de cercetare a somnului și pe baza unui studiu de piaţă pornind de la dorinţele clienților. Rezultatul este complexitatea simplificată – o structură gen fagure din arcuri de spumă pe care o perfecționăm de 15 ani.

 •  
  Mai mult pentru mai puțin

  Napsie are o înălțime de 18 cm, incomparabilă cu media de 14-16 cm a celorlalte saltele de pe piață. Asta înseamnă că primești 30% mai mult pentru o sumă mai mică de bani.

 •  
  Ambalată cu simț de răspundere

  Deși pare incredibil, Napsie vine împachetată inteligent la o cincime din dimensiunea ei desfășurată, păstrându-și intactă forma. Lăsând deoparte despachetarea ușoară, aceasta ne permite să trimitem Napsie dintr-o parte în alta a țării cu maximă eficiență.

Adaptabilitate, dar și suplețe

În cazul majorității mișcărilor, arcurile de spumă se vor mula dinamic la corpul tău, exact ca un alt doilea strat de piele. Ai grijă, însă: mișcările rapide scot la suprafață latura jucăușă a saltelei. Printre simptomele care vorbesc de la sine se numără hlizitul, râsul cu poftă, jocul pe roluri și chiotele de plăcere.

Vezi cum am testat-o noi

Asigură o circulație optimă a aerului

Arcurile de spumă ale lui Napsie absorb și elimină fluxul de aer, disipând căldura și umiditatea. Combinate cu husa hipoalergenică, acestea te vor ajuta să te simți fresh și revigorat/ă noapte după noapte.

Oferă susținere la bine și la rău

Am realizat combinaţia dintre susținere și spuma cu memorie de pe suprafața superioară a lui Napsie care reduce efectul de afundare și asigură cea mai bună susținere. Alături de arcurile de spumă, presiunea este distribuită mai eficient pe toată lungimea corpului pentru a-ți da un confort divin.

PATUL CARE ȚINE LA TINE

CUMPĂRĂ ACUM