Despre noi

Cine suntem?

Studio Moderna este o companie internațională de marketing direct cu filiale în 20 de țări europene. A fost fondată în Slovenia, în 1992.

Scopul nostru principal: satisfacția clientului

Rămânând loiali comerțului onorabil, avem ca moto ideea conform căreia clientul este pe primul loc. Satisfacția ta este foarte importantă pentru noi și, prin urmare, ne străduim să ți-o oferim.

Respectăm cele mai înalte standarde de securitate și fiabilitate on-line

Toate activitățile on-line ale Studio Moderna respectă legile europene și legislațiile naționale din Europa Centrală și de Est. Îți respectăm întru totul intimitatea. Vom procesa toate informațiile strânse despre tine în timpul vizitei pe site-ul nostru de internet într-o manieră sigură și responsabilă.

Scopurile noastre

Credem în sinceritate și transparență. Comunicăm în limba țării în care activăm și astfel putem fi siguri de satisfacția clienților, ceea ce se reflectă în volumul vânzărilor. Abordarea noastră creativă ne pune la dispoziție resursele, dinamica și flexibilitate necesare pentru a depăși toate provocările din branșă.

Studio Moderna activează în piață din anul 2000 și se străduiește neîncetat să ofere cele mai bune servicii posibile. Am mulțumit până acum milioane de clienți cu gama noastră de produse atent selectate și continuăm să atragem de partea noastră clientelă nouă, cel puțin la fel de mulțumită.

 

S.C. STUDIO MODERNA SRL, cu sediul social in Bucuresti, bd. Iuliu Maniu, nr. 7, corp A, et. 4, sector 6, cod postal 061072, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub nr. J 40/12581/2002, CUI 15065733, atribut fiscal RO, avand cont bancar nr. RO39 BACX 0000 0000 3743 7250, deschis la Uncredit Tiriac Bank suc. Grigore Mora, operator de date cu caracter personal fiind inregistrat la ANSPDCP sub nr. 327.