ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Nu găsești răspunsul? Sună-ne la numărul de telefon 021 455 01 84

Despre Napsie

 

Din ce este făcută Napsie?

Napsie are 4 straturi atent selectate care se completează perfect și crează Napsie Comfort System:

  1. Bază de spumă cu densitate mare (8cm) – aceasta dă saltelei o susținere excelentă și durabilitate. Densitate: 28kg/m3
  2. Un nucleu din arcuri de spumă (5cm) – se adaptează tridimensional, la milimetru, corpului tău, lăsând totodată aerul să circule în voie.
  3. Spumă de susținere (3cm) – oferă un nivel ridicat de susținere și îmbrățișează straturile de sus și de jos. Densitate: 40kg/m3
  4. Spumă cu memorie (2cm) – te mângâie cu moliciunea ei ca de pluș și elimină presiunea.

Greutatea suportata este de 140 kg per utilizator

 

Care este tehnologia inovatoare a saltelei Napsie?

Tehnologia inovatoare a lui Napsie constă în o structură cu celule deschise în formă de fagure alcătuită din arcuri de spumă. Combină atuurile arcurilor de fier și ale spumei cu memorie. Arcurile de spumă sunt tridimensionale și se adaptează dinamic corpului tău, astfel susținerea este distribuită uniform și duritatea pare întotdeauna „exact cum trebuie”. Această tehnologiei hibrid face ca Napsie să fie perfectă pentru un somn bun și permite libera circulație a aerului prin saltea, ceea ce îmbunătățește termoreglarea corporală.

 

Cum se poate ca o saltea să fie bună pentru toți?

Vindem saltele de peste 15 ani și asta ne-a permis să acumulăm o experiență de neprețuit cu privire la modul în care dorm oamenii. Spre mirarea noastră, am descoperit că 99% dintre clienți adoră produse foarte asemănătoare. Ținând cont de asta, ne-am hotărât să oferim doar o singură saltea, pornind de la o idee valabilă – să producem o saltea de calitate superioară fără zorzoanele care umflă de obicei prețul.

Cum se poate ca salteaua noastră, să fie perfectă? Prin cercetare, testare și proiectare amplă! Dacă există un secret, atunci probabil că este al materialelor de excepție pe care le folosim. În centrul Napsie este tehnologia inovatoare care are la bază un nucleu unic de saltea foarte adaptabil formei, greutății și obișnuințelor dinamice ale corpului tău. Altfel spus, îți citește corpul ca pe-un ziar scris cu litere mari.

Poate nu e un mare secret, însă de-o importanță majoră este faptul că am fost deosebit de atenți la preferințele de dormit ale clienților noștri. Asta înseamnă că duritatea, grosimea și nivelurile de confort ale saltelei Napsie sunt aproape de perfecțiune. Dacă ți se pare că ne umflăm în pene – pune-ne la încercare!

Probează Napsie pentru 100+1 zile și, dacă nu îți place la fel de mult ca nouă, venim să o luăm înapoi și îți returnăm banii – fără bătăi de cap, fără costuri suplimentare.

 

Napsie te scapă de deranjul cauzat de partenerul de pat?

Da, Napsie izolează transferul mișcării de pe o parte pe alta a patului, așa că îți poți dormi propriul somn, nu pe al jumătății tale mai bune.

Saltelele noastre duble sunt fabricate din nuclee divizate, ceea ce înseamnă că, sub același înveliș, sunt două nuclee. Asta elimină transferul de mișcare de pe o parte a patului pe cealaltă. Poți să sari, poți să te - întorci de pe o parte pe cealaltă , poți chiar să dansezi în pat – partenerul tău nu va simți nimic.

Apropo, trebuie să mai spunem că nu există loc între cele două nuclee și nu riști să cazi între ele!

 

Pentru cine este potrivită o saltea Napsie?

Ne potrivim cu o mulțime de tipologii și mărimi, ne înțelegem bine cu toată lumea. Napsie n-a lăsat nimic la voia întâmplării, am testat salteaua cu nenumărate greutăți și sarcini distribuite în fel și chip. Napsie nu se va îndoi și nu va face burtă la mijloc, ci va distribui greutatea în mod uniform. Ca să dovedim asta, am comparat un manechin de 128 kg așezat lângă unul de 50 kg și fiecare a înregistrat același grad de confort și de susținere.

 

Din ce este făcută husa?

E făcută din 100% poliester și e protejată anti-bacterian și anti-alergen cu un tratament special.

 

Unde este fabricată Napsie?

Nu în China. Napsie este europeană get beget.

 

Care sunt dimensiunile? Cât cântărește?

Napsie vine în 5 dimensiuni:

DimensiuneGreutate

80x200 cm

7,81 kg

90x200 cm

8,86 kg

140x200 cm

13,65 kg

160x200 cm

15,69 kg

180x200 cm

17,73 kg

Și are o înălțime de 18 cm

Cum pot să cumpăr Napsie?

 

Pot achita salteaua prin finanțare?

Sigur că poți. Dă clic aici pentru detalii.

 

Pot încerca salteaua înainte să o cumpăr??

Nu și da. Încă nu avem showroom-uri, așa că momentan nu poți veni să țopăi pe o Napsie.

Într-un sens mai larg, da. Perioada noastră de încercare de 100+1 nopți îți lasă timp suficient ca să te hotărăști.

Garanție & returnare

 

Cum funcționează proba de 100+1 nopți?

Îți oferim 100+1 de nopți pentru a încerca Napsie în dormitorul tău. Perioada de probă începe în ziua când primești salteaua. Dacă decizi că nu e pentru tine, ne contactezi la adresa de email info@napsie.ro și în 14 zile îți vom returna banii.

Întrucât livrarea și ridicarea se fac cu efort, te rugăm doar să încerci Napsie pentru cel puțin 30 de zile. Adaptarea la saltea poate dura câteva săptămâni.

 

Ce faceți cu saltelele returnare?

Le reciclăm sau le donăm în scop caritabil, în funcție de motivul returnării și de starea saltelei. Nu punem niciodată în vânzare saltelele returnate.

 

S-a întâmplat ceva și ai vrea să returnezi salteaua Napsie?

Te rugăm să ne suni la 021 301 72 72 sau să ne trimiți un e-mail-la info@napsie.ro. Vom stabili detaliile împreună.

 

Garanție de 10 ani

Fiecare saltea Napsie vine cu o garanție de 10 ani, pentru că știm sigur că va rezista la orice provocare. Totuși, husa saltelei are garanție doar 2 ani.

Livrare

 

Când îmi primesc salteaua Napsie?

Fabricarea, vidarea și ambalarea saltelei înainte de livrare durează aproximativ 21 zile. După ce plasezi comanda, vei primi un e-mail de confirmare cu detaliile comenzii, ale livrării și ale plății.

 

Pot să schimb adresa de livrare?

Nu-i nicio problemă dacă te-ai hotărât să te muți, dacă te ascunzi de cineva sau dacă ai scris greșit adresa. Se poate rezolva! Te rugăm să ne contactezi cât mai repede posibil. Putem face modificări (aproape) la orice moment, deși e mai ușor s-o facem în primele 24 de ore.

Sună la: 021 455 01 84

Trimite e-mail la: info@napsie.ro

 

Pot alege ziua și ora livrării?

Da, ai posibilitatea asta atunci când plasezi comanda, în câmpurile suplimentare. Nu putem garanta că livrarea va fi făcută exact la ora specificată, dar ne vom strădui să fim cât mai aproape de ea. Curierul te va suna cu 2-3 ore înainte să vină cu salteaua Napsie.

 

Cât costă livrarea? (spoiler – e gratuită!)

Trimitem salteaua Napsie printr-o companie de transport. Nu costă absolut nimic, oriunde în țară.

Viața cu Napsie

 

Sufăr de alergie – e bună Napsie pentru mine?

Absolut. Husa lavabilă și hipoalergenică a saltelei face ca Napsie să fie potrivită pentru cei care suferă de astm sau alergii. Acumularea de bacterii și alergeni este mult redusă. De fapt, aceștia vor fi printre puținii care nu se vor simți bine pe o Napsie. :)

 

Pe ce fel de pat să pun Napsie?

Saltelele Napsie sunt proiectate pentru aproape orice fel de suprafață tare. Poate fi folosită pe o mulțime de somiere (ai grijă ca stinghiile să nu aibă mai mult de 7,5 cm între ele), cadre tip platformă, arcuri sau direct pe podea. Dacă ai acasă podea lustruită, Napsie se va descurca și nu va aluneca, grație suprafeței inferioare aderente.

 

Cum curăț husa?

E simplu. Desfaci fermoarul și o speli la 40 de grade.

 

Cum o montez pe Napsie?

Mai simplu nu se poate. O scoți din cutie, o duci în locul unde va rămâne pe veci și o dezbraci de învelișul protector din plastic. Când absoarbe aerul, Napsie prinde brusc viață și își recapătă spectaculos forma naturală. Deși poți dormi pe ea în 1-2 minute, ca să ajungă la starea de decompresie totală are nevoie de 1-2 ore.