Termeni si conditii

 1. Datele de identificare ale comerciantului

  1. S.C. STUDIO MODERNA SRL, cu sediul social in Bucuresti, bd. Iuliu Maniu, nr. 7, corp A, et. 4, sector 6, cod postal 061072, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub nr. J 40/12581/2002, CUI 15065733, atribut fiscal RO, avand cont bancar nr. RO39 BACX 0000 0000 3743 7250, deschis la Uncredit Tiriac Bank suc. Grigore Mora, operator de date cu caracter personal fiind inregistrat la ANSPDCP sub nr. 327.
 2. Modalitati de achizitionare a produselor. Comanda

  1. Puteti comanda produsele noastre fie online (adaugand produsele dorite in cos si urmand pasii de finalizare a comenzii), fie prin asistenta telefonica (apelati numarul cu tarif normal afisat pe prima pagina a site-ului).
  2. Mentionam faptul ca la plasarea comenzii online, aceasta va fi considerata finalizata dupa ce veti primi confirmarea telefonica de la unul dintre operatorii nostri.
 3. Pretul produselor. Modalitati de plata

  1. Toate preturile produselor sunt exprimate in lei, contin TVA si sunt valabile in momentul comandarii lor. Toate preturile afisate sunt in RON.
  2. La produsele care au deja reduceri nu se pot cumula sau aplica alte reduceri. Pentru detalii legate de modalitatile de plata, click aici.
 4. Informatii despre livrare

  1. Produsele comandate vor fi livrate prin curier. Clientul nu va achita taxa de livrare. Curierul va anunta telefonic ziua si ora livrarii. Plata se poate face curierului la livrare. Curierul nu este angajat Studio Moderna si nu are dreptul sa desigileze coletul.
  2. Livrarea produselor catre consumator se va face in maxim 30 de zile calendaristice.
 5. Dreptul de retragere

  1. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 101 zile de la primirea produsului (data chitantei primita de la firma de curierat / data trimiterii coletului catre Studio Moderna SRL). Consumatorul va suporta costul legat de returnarea produselor. Consumatorul, inainte de expirarea perioadei de returnare (101 zile), trebuie sa informeze Studio Moderna cu privire la decizia sa de returnare, prin una din urmatoarele variante:.
   1. de a folosi modelul de formular de retragere ce se regaseste aici.
   2. de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract.
  2. IN CAZUL DEPASIRII TERMENULUI DE 101ZILE, CONSUMATORUL ISI PIERDE DREPTUL DE A RETURNA PRODUSUL (DE A SE RETRAGE DIN CONTRACT).
  3. Returnarea produselor se face postal, nu ramburs la adresa: OFICIUL POSTAL 83, CASUTA POSTALA 42, CALEA GIULESTI, NR.6-8, SECTOR 6, BUCURESTI, COD POSTAL 062610. In cazul in care returnati produsele in vederea restituirii contravalorii trebuie sa returnati si eventualele cadouri primite la oficiul postal : O.P-83, C.P.-42, Sector 6, Bucuresti. Coletul (inclusiv eventualele cadouri) va fi returnat insotit de documentele prevazute la lit. a) sau b) de mai sus, copie carte de identitate, factura si chitanta original, sau de copii ale acestor documente. Produsele vor fi returnate in starea lor originala si in ambalajul original (ambalajul produsului trebuie sa fie protejat pe toata durata transportului de la client pana la livrarea in depozitul Studio Moderna. Consumatorul are obligatia sa returneze toate partile componente ale produsului returnat, in caz contrar Studio Moderna NU va restitui contravaloarea produsului in cauza). Termenul de returnare a contravalorii produselor returnate este de 14 de zile de la receptionarea coletului de catre Studio Moderna, in baza O.U.G. 34/2014. In cazul in care coletul nu este insotit de copii ale actelor cat si de toate partile componente ale produsului, Studio Moderna NU isi asuma nici o responsbilitate privind returnarea banilor sau solutionarea problemei reclamate. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele. Studio Moderna va proceda la distrugerea produselor returnate incomplet in termen de 90 de zile de la data receptionarii produselor respective, fara a a avea nici o alta obligatie fata de client (returnarea contravalorii produselor sau restituirea produsului primit de la client).
  4. Personalul SC STUDIO MODERNA SRL nu se deplaseaza la domiciliul clientului pentru ridicarea produselor.
 6. Garantii

  1. Fiecare saltea Napsie vine cu o garanție de 10 ani, întrucât știm sigur că va rezista la orice provocare. Totuși, învelișul saltelei are garanție doar 2 ani.
 7. Forta majora si cazul fortuit

  1. SC STUDIO MODERNA SRL nu este raspunzatoare de neexecutarea la termen si/sau de executarea necorespunzatoare a oricarei obligatii care ii revine daca aceasta a fost cauzata de forta majora sau de caz fortuit. Forta majora este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil şi inevitabil. Cazul fortuit este un eveniment care nu poate fi prevazut si nici impiedicat de catre SC STUDIO MODERNA SRL.
 8. Informatii privind DEEE (Deseuri de echipamente electrice si electronice)

  1. Ordonanta de urgenta nr. 5/2015 stabileste masuri pentru protejarea mediului si a sanatatii populatiei prin prevenirea si reducerea efectelor negative ale generarii si gestionarii deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), prin reducerea efectelor globale ale utilizarii resurselor si prinimbunatatirea eficientei utilizarii acestor resurse.
  2. Pentru a contribui la o dezvoltare durabila, utilizatorii de echipamente electrice si electronice (EEE) au obligatia de a respecta urmatoarele dispozitii ale ordonantei:
   1. sa nu elimine DEEE impreuna cu deseurile menajere din locuinta;
   2. sa predea DEEE numai catre punctele si centrele de colectare special amenajate in acest scop.
  3. Astfel, utilizatorii de EEE participa activ la valorificarea si reciclarea DEEE, contribuind la reducerea potentialelor efecte nocive asupra mediului si sanatatii umane ca urmare a prezentei substantelor periculoasein EEE. Încalcarea acestor dispozitii legale constituie contraventie si se sanctioneaza conform legislatiei in vigoare
 9. Disfunctionalitati ale site-ului

  1. Informatiile continute de acest site sunt doar in scopuri de informare. Informatiile sunt furnizate de Studio Moderna si, in pofida faptului ca incercam sa publicam informatii actualizate si corecte, nu garantam si nu ne asumam responsabilitatea in ceea ce priveste: acuratetea, fiabilitatea, integritatea, compatibilitatea sau disponibilitatea si functionalitatea online a site-ului in termini de: continut, informatii, produse, servicii sau grafica. Orice act (de incredere) care se bazeaza pe astfel de informatii este prin urmare asumat de catre utilizator.
  2. In ciuda celor mai bune eforturi, exista sansa ca un numar mic de produse din catalogul nostru sa nu afiseze pretul corect. In cazul in care un articol este vandut la un pret incorect, vom face tot ce ne sta in putinta – in limita posibilitatilor tehnice – de a va contacta inainte pentru a va oferi informatii cu privire la procesul de expediere sau va vom anula comanda, caz in care veti fi notificati.
  3. Totodata, nu vom fi raspunzatori pentru orice pierderi sau daune, directe, indirecte sau contextuale , care apar drept consecinta sau au legatura cu utilizarea si functionalitatile site-ului. In plus, in masura permisa de legislatia in vigoare, noi (inclusiv, filialele, afiliatii, partenerii, agentii, directorii si angajatii) nu suntem raspunzatori pentru niciun fel de daune sau pierderi (inclusiv, dar fara a se limita la: pierderi de bani, reputatie, profit, sau alte pierderi intangibile sau orice daune speciale, indirecte, sau contextuale) care rezulta direct sau indirect din:
   1. utilizarea eronata a paginilor de web si / sau serviciile noastre;
   2. preturile afisate, transport sau alte servicii;
   3. intarzieri sau intreruperi ale site-urilor noastre;
   4. virusi sau alte programe malware obtinute prin accesarea sau conectarea la site-ul nostru;
   5. erori, bug-uri sau inexactitati de orice fel in serviciile noastre, informatii, sau produse;
   6. deteriorarea dispozitivului hardware de la utilizarea oricarora dintre serviciile noastre;
   7. continutul, actiunile sau inactiunile unor terte parti.

Politica de Confidentialitate

Pentru ca punem pret pe intimitate, datele dumneavoastra vor fi intotdeauna procesate cu atentie. Toate informatiile vor fi protejate impotriva utilizarii de catre terti.

Termeni si conditii privind completarea formularelor de inscriere

Prin completarea formularelor de inscriere de pe site-urile noastre, sunteti de acord ca datele dvs. personale sa fie prelucrate de SC STUDIO MODERNA SRL, cu sediul in Bucuresti, Bd. Iuliu Maniu, nr.7, corp A, et. 4, sector 6, CUI 15065733, inregistrata Registrul Comertului J40/12581/2002, operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP sub nr. 327.

Prelucrarea va avea ca scop stocarea datelor in baza de date, procesarea acestora in scopuri statistice, realizarea de analize si cercetari de piata, transmiterea de comunicari cu scop comercial prin telefon, posta sau posta electronica (telemarketing), precum si trimiterea de oferte si materiale publicitare.

Sunteti de asemenea de acord ca datele de mai sus sa fie dezvaluite, pentru aceleasi scopuri, si partenerilor contractuali ai SC STUDIO MODERNA SRL din Romania si din alte tari membre ale Uniunii Europene.

Prezentul acord este valabil pe o perioada nelimitata, pana la eventuala sa revocare. Pe perioada procesarii beneficiati de drepturile prevazute de legea 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa societatii mentionata mai sus, in mod gratuit pentru o solicitare pe an. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Politica protectiei datelor cu caracter personal

SC STUDIO MODERNA SRL este operator de date cu caracter personal fiind inregistrat la ANSPDCP sub nr. 327. Prin achizitionarea produselor, consumatorii sunt de acord ca datele cu caracter personal (nume, prenume, adresa, numar de telefon fix si/sau mobil, e-mail) sa fie prelucrate de Studio Modernra SRL. Prelucrarea va avea ca scop stocarea datelor in baza de date, procesarea acestora in scopuri statistice, realizarea de analize si cercetari de piata, transmiterea de comunicari cu scop comercial prin telefon, posta sau posta electronica (telemarketing), precum si trimiterea de oferte si materiale publicitare. Cumparatorii sunt, de asemenea, de acord ca datele de mai sus sa fie dezvaluite, pentru aceleasi scopuri, si partenerilor contractuali ai SC STUDIO MODERNA SRL din Romania si din alte tari membre ale Uniunii Europene (Slovenia). Prezentul acord este valabil pe o perioada nelimitata, pana la eventuala sa revocare.

In conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Studio Modernra SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale ale personaelor vizate. Cumparatorii, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie si dreptul de a se adresa justitiei.

· Nu vom folosi niciodata datele dumneavoastra personale in mod necorespunzator.

· Datele dumneavoastra personale si de contact nu vor fi niciodata transmise tertilor decat conform prevederilor legale.

· Datele dumneavoastra personale si de contact pot fi dezvaluite tertilor daca consimtiti acest lucru (declaratia de accesare).

· Nu veti primi niciodata e-mailuri pentru care nu v-ati inscris, decat in cazul e-mailurilor de tranzit importante.

· Cand doriti, va puteti dezabona foarte simplu si rapid de la oricare dintre e-mailurile noastre.

Drepturi de proprietate intelectuala

Drepturile de proprietate intelectuala cu privire la produsele comercializate prin intermediul site-ului apartin si vor ramane in proprietatea SC STUDIO MODERNA SRL.

SC STUDIO MODERNA SRL. nu acorda consumatorilor niciun drept, titlu, licenta cu privire la brevete de inventie, drepturi de autor, marci, design sau alte drepturi de proprietate intelectuala incorporate produselor comercializate prin intermediul site-ului.

Consumatorii nu dobandesc niciun drept de proprietate intelectuala cu privire la marcile, brevetele, logo-ul, design-ul produselor comercializate prin intermediul site-ului si nu au dreptul de a utiliza drepturile de proprietate intelectuala pentru niciun motiv.

Confidentialitate

SC STUDIO MODERNA SRL se obliga sa primeasca si sa pastreze confidentialitatea asupra datelor cu caracter personal ale consumatorilor in conformitate cu legislatia in vigoare.

Obligatia de confidentialitate enumerata anterior nu subzista in urmatoarele situatii:

a) Informatia confidentiala este ceruta de o autoritate publica competenta conform legislatiei in vigoare;

b) Informatia confidentiala este sau devine cunoscuta public fara nici o implicare din partea Studio Moderna;

c) Consumatorii autorizeaza in mod expres Studio Moderna sa dezvaluie Informatiile Confidentiale respective.

Politica protectiei datelor cu caracter personal, in detaliu

Declaratia Studio Moderna privind politica protectiei datelor cu caracter personal

Protectia vietii private a utilizatorilor nostri este o preocupare importanta a companiei noastre. Toate activitatile online ale Studio Moderna se efectueaza in conformitate cu legislatia europeana (Directiva UE 95/46/CE, 2002/58/CE in Convetiile tratatului ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189), cu legislatiile nationale din Europa Centrala si de Est si cu legislatia generala privind protectia datelor cu caracter personal. Politica privind caracterul privat se refera la prelucrarea informatiilor detinute de Studio Moderna si colectate de la dumneavoastra in momentul vizitarii site-ului.

Colectarea si prelucrarea datelor personale

Datele personale sunt informatii prin care va identificati– numele, prenumele, adresa de e-mail sau adresa postala. Studio Moderna nu colecteaza datele personale decat cu permisiunea dumneavoastra, atunci cand comandati produse sau cand va abonati la newsletter-ul nostru.

Utilizarea si diseminarea datelor cu caracter personal

Studio Moderna va folosi datele personale doar pentru motive tehnice – administrarea unei pagini web, acces la informatii specifice sau pentru comunicari generale catre dumneavoastra. Studio Moderna nu va dezvalui datele dumneavoastra personale tertilor si nu le va publica in alta parte, decat cu acordul dumneavoastra. Angajatii Studio Moderna sunt obligati sa va respecte informatiile, in baza unui acord de confidentialitate.

Libertatea de alegere

Utilizatorii care doresc sa se dezaboneze de la newsletter-ul nostru pot scrie la adresa info@napsie.ro. Daca va modificati informatiile personale (cod postal, adresa de e-mail, adresa fizica, numar de telefon) va rugam sa ne informati scriindu-ne la info@napsie.ro.

Inregistrarea automata a informatiilor (date fara caracter personal)

Ori de cate ori accesati site-ul web Studio Moderna, informatiile generale, fara caracter personal (utilizatorii browserului, numarul de vizite, durata medie a vizitei, paginile vizitate) se inregistreaza automat (nu ca parte din aplicatie). Aceste informatii se folosesc pentru a masura atractivitatea paginilor noastre web si a le imbunatati continutul si utilitatea. Informatiile despre dumneavoastra nu sunt analizate mai departe si nu sunt dezvaluite tertilor.

Cookies

Cookies sunt documente ascunse stocate temporar pe hard-ul dumneavoastra si permit site-ului nostru sa va identifice calculatorul data urmatoare cand vizitati site-ul Studio Moderna. Studio Moderna foloseste cookies numai ca sa colecteze informatii privind utilizarea propriului site web.

Securitate

Studio Moderna asigura securitatea datelor personale. Datele dumneavoastra sunt protejate impotriva pierderii, distrugerii, falsificarii, manipularii si accesului sau dezvaluirii neautorizate.

Minori

Studio Moderna recomanda cu caldura tuturor parintilor si tutorilor sa ii invete pe copiii cum sa trateze in siguranta si responsabil datele personale pe internet. Minorii nu trebuie sa isi publice informatiile personale pe site-ul Studio Moderna fara permisiunea parintilor sau tutorilor. Studio Moderna nu va colecta niciodata cu buna stiinta date personale de la minori si nici nu le va dezvalui tertilor fara permisiunea acestora.

Linkuri catre alte site-uri

Declaratia privind infomatiile cu caracter privat se aplica prezentarii companiei organizate de Studio Moderna si site-urile sale asociate in Europa Centrala si de Est. Paginile de web de pe aceasta pagina predefinita pot contine linkuri catre alti furnizori din interiorul si din afara Studio Moderna, pentru care aceasta declaratie privind informatiile cu caracter privat nu se aplica. Prin urmare, cand iesiti de pe site-ul Studio Moderna, recititi mesajele privind aceste informatii de pe fiecare site care colecteaza date personale identificabile.

Dreptul la informare

Daca aveti intrebari despre politica noastra in domeniul respectarii intimitatii sau despre cum se proceseaza datele dumneavoastra personale, contactati reprezentantii nostri.

Publicarea modificarilor

Orice modificare a politicii noastre privind protectia datelor cu caracter personal se va publica in aceasta declaratie privind caracterul privat si in alte locatii corespunzatoare.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC STUDIO MODERNA SRL, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determină anularea comenzii.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator in scopul livrarii produselor şi sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail info@napsie.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.